Ενοικίαση Αυτοκινήτου Κάλυμνος. Εταιρικό Προφίλ

MARIA Rent a Car

Το MARIA Rent a Car ιδρύθηκε το 2018 και βρίσκεται στον Αγιο Νικόλαο, το κύριο λιμάνι της Καλύμνου. Διαθέτουμε σημαντικό στόλο οχημάτων από 1000 μέχρι 1600 κυβικά σε τέλεια κατάσταση, με χειροκίνητα και αυτόματα κιβώτια, και σε ποικιλία χρωμάτων.

Επιπλέον, ενοικιάζουμε και εντελώς καινούρια αυτόματα μηχανάκια.

Ολα μας τα οχήματα είναι ασφαλισμένα και ελέγχονται από μηχανικό της εταιρίας πριν την παράδοσή τους στον πελάτη.Παραδίδουμε το όχημά σας στο αεροδρόμιο, στο λιμάνι ή οποιοδήποτε άλλη τοποθεσία στο νησί της Καλύμνου.

Για Ενοικιάσεις αυτοκινήτων στη Κάλυμνο επιλέξτε το γραφείο μας. Απολαύστε τις διακοπές στα στο νησί μας με τους φίλους ή την οικογένειά σας. Είμαστε στην διάθεσή σας 24 ώρες την ημέρα. Στόχος μας είναι να είστε χαρούμενοι.

kalymnos-rent-a-car-1-768x614
kefalonia_rent_a_car

Κάλυμνος Ενοικίαση Αυτοκινήτου σε Ασυναγώνιστες Τιμές

Η Κάλυμνος είναι ένα το τέταρτο μεγαλύτερο νησί των Δωδεκανήσων και βρίσκεται μεταξύ της Κω και της Λέρου. Η Κάλυμνος είναι παγκοσμίως γνωστή για τα εξαιρετικά φυσικά σφουγγάρια που συλλέγονται απο την θάλασσα με παράδοση εκατοντάδων ετών.

Λέγεται πως η Κάλυμνος οφείλει το όνομά της στο “κάλλος των υδάτων” αφού είναι γνωστή για τις πολλές πανέμορφες και παρθένες παραλίες σε διάφορα μέρη του νησιού.

Σίγουρα λοιπόν θα χρειαστείτε ένα μεταφορικό μέσο για να δείτε απο κοντά όλες τις παραλίες και τι καλύτερο απο το να ενοικιάσετε το αυτοκίνητο σας απο το γραφείο Maria Rent a Car. Αν ενδιαφέρεστε για ενοικίαση αυτοκινήτου στη Κάλυμνο, είμαστε σίγουρα η πιο συμφέρουσα επιλογή.